Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín

Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín
Az Aquadoodle rajztáska elvarázsol minden kicsit. A szőnyegre a különleges Aquadoodle tollal lehet rajzolni, aminek van egy tartálya, amit vízzel kell megtölteni, majd azzal a szőnyegre rajzolni. A szőnyeg színe megváltozik, így jelenik meg a rajz. Amint a víz megszárad, a rajz eltűnik és újra indulhat a móka. A szőnyeg alapja lila, kék, rózsaszín és fehér részekből áll. A csomagolás tartalmazza a tollat és a szőnyeget. A szőnyeg méretei: 75 x 75 cm.
A "Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 4 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Tomy
inkább lányoknak
66401
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín
Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín

Tomy - Aquadoodle rajzkészlet, rózsaszín

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.