KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tomy - Indítókulcsos interaktív Johnny traktor

Tomy - Indítókulcsos interaktív Johnny traktor
13 250 Ft
+265 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
nem rendelhető
81587
Az aranyos, mosolygó traktor 3 kulcslyukkal rendelkezik, amelyek - az indítókulcs belehelyezését és elforgatását követően - különböző funkciókat aktiválnak. A motorháztetőn található kulcslyuk 6 különböző, fényhatásokkal kísért motorhangot hallat. A tetőn található lyuk 3 - szintén hang- és fényhatásokkal kísért - szemmozgást aktivál, a hátsó kulcslyuk pedig 4 haladási irányt (előre, hátra, jobbra, balra) tesz lehetővé. A kis traktortulajdonosoknak csak bele kell helyezniük a megfelelő lyukba a kulcsot, elforgatniuk azt, és a vidám mezőgazdasági munkagép már neki is lendül a munkának.
A kiváló minőségű anyagokból készült, kedves megjelenésű Johnny traktor kidolgozása igényes, élénk, vidám színei játékra hívják a kicsiket. A különböző interaktív funkciók amellett, hogy még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszik a játékot, fejlesztik a gyerekek vizuális és auditív érzékelését, finommotorikáját és szem-kéz koordinációját is.
A játék elemmel működik. Az elemek behelyezéséhez csavarhúzó szükséges, amelyet a csomag nem tartalmaz.
A "Tomy - Indítókulcsos interaktív Johnny traktor" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Tomy - Indítókulcsos interaktív Johnny traktor

Tomy - Indítókulcsos interaktív Johnny traktor

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.