Tomy - Johnny billenős teherautó

Tomy - Johnny billenős teherautó
11 590 Ft
+232 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
inkább fiúknak
nem rendelhető
81586
4 kerék, csavarok, billenős rakodótér... Megérkezett a Tomy legújabb járgánya!A Tomy Johnny billenős teherautójával a gyerekek igazi ezermestereknek érezhetik magukat, hiszen megépíthetik saját Johnny-járgányukat. Persze az összeállításhoz megfelelő eszközre is szükség van, így a csomagban egy elemmel működő játék csavarbehajtót is találnak a teherautó-tulajdonosok, amellyel ripsz-ropsz össze- és szétszerelhetik aranyos, sárga-zöld színű járgányukat. Ha elkészült a teherautó, azonnal szolgálatba is állhat: a gyerekek felpakolhatják az építkezéshez nélkülözhetetlen anyagokkal, elguríthatják oda, ahová csak szeretnék, majd kiboríthatják a billenős teherautót.
A kiváló minőségű anyagokból készült, kedves megjelenésű Johnny billenős teherautó kidolgozása igényes, élénk, vidám színei játékra hívják a kicsiket. Az összeszerelés, majd a járgánnyal való játék segíti a rész-egész viszony fogalmának megértését, a logikát, a finommotorikát, valamint a szem-kéz koordinációt.
A játék elemmel működik. Az elemek behelyezéséhez csavarhúzó szükséges, amelyet a csomag nem tartalmaz.
A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Tomy - Johnny billenős teherautó" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Tomy - Johnny billenős teherautó

Tomy - Johnny billenős teherautó

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.