Tomy Toomies - Habkávézó fürdőjáték

Tomy Toomies - Habkávézó fürdőjáték
9 750 Ft
+195 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
nem rendelhető
81589
A Tomy Toomies fürdőjátékával a kicsik megnyithatják saját kávézójukat, méghozzá nem is akárhol: a fürdőkádban. A kiváló minőségű műanyagból készült fürdőjáték-készletben egy kávéfőző, bögrék, cukortartó és egy mosolygós tejes kancsó is helyet kapott. A kávéfőző egyes részeit a gyerekek megtölthetik vízzel, majd a gombok elcsavarásával, vagy felhúzásával és lenyomásával már „le is főhet" az ínycsiklandozó, fürdővízből készült presszó. A műanyag bögrék egyszerűen tárolhatók a kávéfőző oldalán kialakított tartóban.
A játék felhelyezése egyszerű: csak meg kell tisztítani a kádat és a játék kávéfőző hátulján található tapadókorongokat, feltapasztani a játékot a fürdőszoba csempéjére vagy a kád falára, rányomni néhány másodpercig a sima felülethez, majd várni egy kicsit, amíg a tapadókorongok teljesen hozzátapadnak a felülethez, ezután pedig kezdődhet is a habos móka!
Az élénk, vidám színek játékra hívják a lurkókat, a játék segítségével pedig garantáltan nem lesz többé tortúra az esti fürdetés. A habkávézó lehetőséget teremt különböző jelenetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. Na meg ki ne szeretné a felnőttek kávéfőző tudományát eltanulni?
A "Tomy Toomies - Habkávézó fürdőjáték" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Tomy Toomies - Habkávézó fürdőjáték

Tomy Toomies - Habkávézó fürdőjáték

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.