Tomy - Verd át a kamerát! ügyességi játék

10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
1-2 munkanap
81588
A Tomy Verd át a kamerát! ügyességi társasjátékának célja, hogy a játékosok megszerezzék a drágakövet anélkül, hogy a mozgásérzékelő kamera észrevenné őket. Csak rá kell helyezni a dobozban található, szigorú tekintetű kamerát az asztalra, polcra vagy más felületre, elrejteni a drágakövet, és már indulhat is a játék.
Az indításhoz meg kell nyomni a kamera tetején található gombot, elfoglalni a kezdőpozíciót a szoba valamelyik részén, majd lassan előrehaladva, az oda-vissza mozgó kamerát kicselezve elérni a kincshez. A világító kamera és a zene váratlan időközönként megáll, ekkor a játékosoknak szoborrá kell dermedniük - különben megszólal a riasztó, és meghiúsul a hadművelet. Ha sikerül elérni a drágakőig rajtakapás nélkül, majd - a játékgomb megnyomásával - hatástalanítani a kamerát, akkor a csenő-csapat nyer.
A játék kétféle módban játszható: könnyű játékmódban a rajtakapott játékosok kapnak még egy esélyt, nehéz játékmódban azonban jobb lesz vigyázni, mert a kincs őrzője rendkívül szemfüles!
A kamera érzékelési tartománya kb. 4 méter, valamint passzív infravörös érzékelőt használ, ezáltal a játék során érdemes úgy beállítani a kamerát, hogy ne a hőforrások (pl. tűzhely, napsugarak, kisállatok) felé nézzen.
A játék fejleszti a reakciógyorsaságot, a megfigyelőképességet, a kooperációs készséget és a mozgáskoordinációt. Jó választás a családdal töltött délutánokhoz, vagy születésnapi, névnapi zsúrokhoz is.
A "Tomy - Verd át a kamerát! ügyességi játék" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tomy - Verd át a kamerát! ügyességi játék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 27-én, kedden kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 27-én, kedden átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 27-én, kedden átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Tomy - Verd át a kamerát! ügyességi játék

Tomy - Verd át a kamerát! ügyességi játék

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.