Tooky Toy - Betűkirakó formaválogató

A Tooky Toy betűkirakó formaválogató játékával a gyerekek játszva tanulhatják meg az angol ábécé betűit, a kisebbeknek pedig nagyszerű készségfejlesztő játék, hiszen ahogy a kezükbe veszik a fogantyúval ellátott betűket, észrevétlenül fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, a finommotorikájuk és a kézügyességük. A betűket különböző mintákkal díszítették a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbeknek számára is, a festék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Betűkirakó formaválogató" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Tooky Toy
1-3 nap
74133
3 490 Ft
A "Tooky Toy - Betűkirakó formaválogató" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Betűkirakó formaválogató

Tooky Toy - Betűkirakó formaválogató

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.