Tooky Toy - Hordozható mágneses rajztábla betűkkel és számokkal

5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
77007
A Tooky Toy betűk és számok rajztáblás foglalkoztató fajáték segítségével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a számok és a betűk világával. A kettényitható tábla egyik oldalára az ABC-t és a számokat tudják a helyükre rakni a kis mágneses fa lapkák segítségével. A másik oldalára krétával írhatnak, és az okostelefon formájú kártyákon lévő képeket betűzhetik is, valamint gyakorolhatják az összeadást és a kivonást. A kréta könnyedén lemosható a tábláról a szivacs segítségével.
Kompakt, összecsukható mérete miatt könnyen szállítható, így a kicsik magukkal vihetik az autós utazásokra vagy a nagyihoz is.
A "Tooky Toy - Hordozható mágneses rajztábla betűkkel és számokkal" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Hordozható mágneses rajztábla betűkkel és számokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Hordozható mágneses rajztábla betűkkel és számokkal

Tooky Toy - Hordozható mágneses rajztábla betűkkel és számokkal

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.