Tooky Toy - Ismerd meg az újrahasznosítást! mágneses fajáték

8 190 Ft
+164 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
77220
Mágneses golyóvezető játék az újrahasznosítás témakörében a Tooky Toy minőségi fejlesztő játék kínálatából. Ezzel a fatáblával a gyerekek játszva tanulhatják meg a szelektív szemétgyűjtés fontosságát, és hogy melyik színű kukába rakhatóak a szemetek. Összesen 5 db színes szemetes kukába (fém, üveg, papír, műanyag vagy komposzt) húzhatják bele a kicsik a különböző hulladéktípusokat ábrázoló mágneses korongokat.
A játék fejleszti a kézügyességet, figyelmet és a logikát.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a festék/termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
Mérete: 30 x 1 x 30 cm
A "Tooky Toy - Ismerd meg az újrahasznosítást! mágneses fajáték" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Ismerd meg az újrahasznosítást! mágneses fajáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Ismerd meg az újrahasznosítást! mágneses fajáték

Tooky Toy - Ismerd meg az újrahasznosítást! mágneses fajáték

8 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.