Tooky Toy - Könnyen fogható fa formakirakó - Tanya

Tooky Toy - Könnyen fogható fa formakirakó - Tanya
3 450 Ft
+69 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
77575
A formakirakó egy vidám, szórakoztató és nem utolsó sorban remek fejlesztő játék a legkisebbek számára.
A piciknek nincs más dolguk, mint megragadni az aranyos, színes állatokat, majd a helyükre illeszteni. Ebben a szettben 7 darab tanyasi állat található, így a gyerekek játék közben velük is megismerkedhetnek. Minden állatnak külön helye van, azonban rajzok is segítik a gyerekeket, hova tegyék a kezükben lévő figurát.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a logikát, a szem-kéz koordinációt és a türelmet.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
Csomagolási méret: 2 x 30 x 21 cm
A "Tooky Toy - Könnyen fogható fa formakirakó - Tanya" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Könnyen fogható fa formakirakó - Tanya

Tooky Toy - Könnyen fogható fa formakirakó - Tanya

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.