Tooky Toy - Mágneses puzzle - Járművek

Tooky Toy - Mágneses puzzle - Járművek
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
72027
Markoló, űrhajó, rendőrautó, taxi... A Tooky Toy mágneses kirakójával 12 különböző jármű építhető meg, de az egyes darabokat a gyerekek akár kombinálhatják is, hogy egyedi végeredményt kapjanak. Félig vonat, félig hajó? Nem probléma... A kicsiknek nincs más dolguk, mint ráhelyezni a megfelelő darabokat a mágneses lapra.
A csomagban összesen 80 darab mágneses elem található. A játék praktikus dobozban található, amelybe minden darab könnyedén belefér.
A játék remekül fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát.
A "Tooky Toy - Mágneses puzzle - Járművek" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Mágneses puzzle - Járművek

Tooky Toy - Mágneses puzzle - Járművek

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.