Tooky Toy - Mini golyóvezető játék fából

Tooky Toy - Mini golyóvezető játék fából
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
76793
A golyóvezető játék remek, gondolkodásra sarkalló elfoglaltság a babáknak. A színes talpakon található golyóhúzogató játék rendkívül jól fejleszti a gyerekek gondolkodását, a szem-kéz koordinációt, valamint elősegíti a kognitív fejlődést.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A golyóvezető játékok többféle változatban kaphatóak. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Tooky Toy - Mini golyóvezető játék fából" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Mini golyóvezető játék fából

Tooky Toy - Mini golyóvezető játék fából

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.