Tooky Toy - Noé bárkája logikai játék

5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
77177
A Noé bárkája egy fából készült logikai játék, amely egyúttal szórakoztatja is a gyermekeket.
A készlet a bárkából, egy zsiráfból, egy vízilóból, egy medvéből, egy zebrából, egy oroszlánból, egy krokodilból és Noéból áll. A fából készült játék egy illusztrált füzetet is tartalmaz, amely 60 különböző rejtvényt és 4 különböző nehézségi szintet tartalmaz.
A játék célja minden játékos számára a rejtvény megoldása. Minden rejtvény a nehézségi szinttől függően megadja a gyermeknek a megoldás sikeres megtalálásához szükséges nyomokat. A rejtvény megoldása egy másik oldalon található, így a gyerekek ellenőrizhetik, sikeresen megoldották-e a feladatot. A rejtvény helyes megoldásához a játékosnak meg kell figyelnie és helyesen ki kell értékelnie az összes rendelkezésre álló nyomot.
A játék fejleszti a képzelőerőt, kreativitást és a szociális készséget, valamint a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt is. Emellett a gyermekeket az információszintézisre épülő problémamegoldásra és kritikus gondolkodásra is neveli. Végül a rejtvények helyes megoldásához ugyanúgy szükséges a figyelem, a megfigyelés és a következtetések levonásának képessége.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a festék/termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Noé bárkája logikai játék" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Noé bárkája logikai játék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Noé bárkája logikai játék

Tooky Toy - Noé bárkája logikai játék

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.