Tooky Toy - Óriás foglalkoztató kocka - Farm

Tooky Toy - Óriás foglalkoztató kocka - Farm
14 990 Ft
+300 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
73351
Színes, multifunkciós foglalkoztató kocka, amely hosszú időre leköti a picik figyelmét. A kocka mindegyik oldalán más-más feladat várja a csöppségeket - pl. golyó labirintus, állatos csúszka, fogaskerekek, formaválogató, forgó kockák. Játék közben a gyerekek észrevétlenül tanulják meg a színeket, egyes állatokat és a formákat.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Óriás foglalkoztató kocka - Farm" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Óriás foglalkoztató kocka - Farm

Tooky Toy - Óriás foglalkoztató kocka - Farm

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.