KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tookyland - Papírlámpás készítő szett - Állatok

Tookyland - Papírlámpás készítő szett - Állatok
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
81645
A Tookyland Papírlámpás készítő készletével a gyerekek maguk alkothatják meg saját lámpásaikat, amelyek ráadásul aranyos állatok "bundájába" bújnak. A készlettel 6 állatka lámpás készíthető el (tigris, panda, elefánt, bárány, malac, bagoly), a csomagban pedig minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: öntapadós szemek, zseníliadrót, vatta és keretek.
A dekoratív lampionok elkészítése egyszerű: csak rá kell húzni a keretre a papírból készült lámpatestet, kidíszíteni a zseníliadróttal, szemekkel, vattával és matricákkal, és már méltó helyére is kerülhet - legyen az a fogas, egy szög, egy felkötött damil vagy bármi más tartóeszköz.
A 20 elemet tartalmazó készlet segítségével fejlődik a gyerekek finommotorikája, szem-kéz koordinációja, kézügyessége és kreativitása. Az elkészült lámpások díszíthetik a gyerekszobát, de tematikus mulatságok dekorációs elemeiként is megállják a helyüket.
A "Tookyland - Papírlámpás készítő szett - Állatok" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tookyland - Papírlámpás készítő szett - Állatok

Tookyland - Papírlámpás készítő szett - Állatok

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.