KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tookyland - Tekercses színező - A világ városai

Tookyland - Tekercses színező - A világ városai
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
81653
A Tookyland tekercses színezőjével a gyerekek a világ nagyvárosainak utcáit és látványosságait tölthetik meg színekkel. Az Eiffel-torony, egy hollandiai szélmalom, piramisok, a pisai ferde torony, a kínai nagy fal és még sok más nevezetesség várja, hogy a kis alkotók kedvük szerint színezzék ki őket.
Az apró részletek sokáig lekötik majd a gyerekeket, a színező segítségével pedig a kicsik megismerkedhetnek bolygónk leggyönyörűbb és legmonumentálisabb ember alkotta részeivel. A színezőtekercs könnyen téphető, így az elkészült részeleteket külön-külön is kitehetik a falra a gyerekek, de akár el is ajándékozhatják azokat.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját és szépérzékét. Az elkészült óriási poszter a gyerekszoba falának dekorációjává is válhat, de akár a kicsik által kitalált történetek "helyszíne" is lehet.
Anyaga: papír
A poszter teljes mérete: 28 x 600 cm
A "Tookyland - Tekercses színező - A világ városai" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tookyland - Tekercses színező - A világ városai

Tookyland - Tekercses színező - A világ városai

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.