Törj be! - Alcatraz társasjáték

9 150 Ft
+183 hűségpont ajándékba - Részletek...
Kensho
10 éves kor fölött
1-3 nap
77640
Alcatraz-sziget börtöne arról híres, hogy maximális biztonsággal őrzi a bűnözőket. Betörni oda, na meg kiszabadulni onnan szinte képtelenség. A játék során ti vagytok a „külsős emberek", akik szeretnék megszöktetni a haverjaikat a börtönből. Együtt kell dolgoznotok, követnetek kell a nyomokat és rejtvényeket kell megoldanotok, hogy egyre mélyebbre jussatok a létesítményben, és megtaláljátok barátaitokat! Útközben számos akadállyal és szereplővel fogtok találkozni.
A játék egy fordított szabadulószoba: nem ki, hanem be kell törni titkos helyekre, jelen esetben az Alcatraz börtönbe. A dobozon található nyomok megkeresésével, a rendelkezésre álló eszközök ügyes felhasználásával, valamint a kártyák rejtélyeinek megfejtésével tudjátok majd végrehajtani az akciót. A játék különlegessége, hogy nem csupán a barátokkal, hanem egyedül is játszható. Oldjátok meg a feladványokat, hogy feltáruljanak a doboz belső rétegei. Vajon sikerül kiszabadítanotok a börtönben sínylődő haverokat?
Nehézségi szint: 2/4
Átlagos játékidő: 60-120 perc
A "Törj be! - Alcatraz társasjáték" nevű játék gyártója a Kensho, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Törj be! - Alcatraz társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Törj be! - Alcatraz társasjáték

Törj be! - Alcatraz társasjáték

9 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.