Tornádó riadó társasjáték

14 990 Ft
+300 hűségpont ajándékba - Részletek...
IMC Toys
6 éves kor fölött
1-3 nap
77632
Egy játék, amelyben a tornádó tényleg beszippantja a bárányokat? Igen!Ki lesz az a bátor hős, aki megmenti a bárányokat a tornádó elől? A játék célja az, hogy 4 bárány közül 2-t sikeresen a karám mögé helyezzetek, ám ez korántsem zökkenőmentes: a tornádó elől menekülve az ijedt bárányoknak kerítéseket és egyéb akadályokat kell megkerülniük, de akár a titkos föld alatti alagúton át is megtehetik a karámig vezető utat.
Akkor sincs minden veszve, ha a tornádó felkapja a báránykát, mert ha elég bátrak vagytok, még mindig van lehetőségetek megmenteni őket. Sőt, a döntéseitek kihatással lesznek a többi játékosra is. Gyorsaság, logika és szerencse egyvelege szükséges a győzelemhez.
Vigyázz, ott jön a tornádóóó! És ez a tornádó bizony fel tudja kapni az ártatlan báránykákat, hogy messzire repítse őket! Vajon el tudjátok kapni őket a levegőben? Vidám, látványos, izgalmakkal teli családi játék, amely garantáltan feldobja a délutánt. A játékosok számától függően más-más szabályokkal játszható.
A "Tornádó riadó társasjáték" nevű játék gyártója az IMC Toys, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Tornádó riadó társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 13-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 13-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Tornádó riadó társasjáték

Tornádó riadó társasjáték

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.