Toy Story 4 - Bunny figura, 18 cm

Toy Story 4 - Bunny figura, 18 cm
A Toy Story ikonikus karakterei végre akciófigurák formájában is megjelentek. Lepd meg gyerkőcödet a Bunny figurával, így eljátszhatja kedvenc jeleneteit a filmből, de akár újakat is kitalálhat, ezáltal képzelőereje is fejlődik. Ha összegyűjti a többi Toy Story figurát is, még több móka vár rá, és színesebb történetek játszhat el velük. A részletgazdag kidolgozással rendelkező Bunny figura mozgatható végtagokkal rendelkezik. A figura mérete: 18 cm.

A "Toy Story 4 - Bunny figura, 18 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
58365
4 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Toy Story 4 - Bunny figura, 18 cm

Toy Story 4 - Bunny figura, 18 cm

4 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.