Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Toy Story 4 - Mini Buzz Lightyear játékszett

Toy Story 4 - Mini Buzz Lightyear játékszett
8 850 Ft
+177 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
nem rendelhető
58362
A gyerekek most Buzz Lightyear-rel és rakétájával játszhatnak. Ám ez a rakéta különleges: ha kinyitják egy vidámpark tárul eléjük, ahol a gyerekek újra játszhatják a filmben látott jeleneteket, vagy átírhatják a történetet. A csomagolásban megtalálható a rakéta és Buzz is. A játékszett együtt használható a Toy Story minifigurákkal. A figura mérete: 5 cm.
A "Toy Story 4 - Mini Buzz Lightyear játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Toy Story 4 - Mini Buzz Lightyear játékszett

Toy Story 4 - Mini Buzz Lightyear játékszett

8 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.