ToyToyToy - Kisvonat farmállatokkal, fából

5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
ToyToyToy
1-3 nap
78250
A ToyToyToy fából készült, igényesen kidolgozott mozdonya csak arra vár, hogy a szettben található boci- és lovacskafigurát erdőkön mezőkön keresztül elszállítsa a következő farmra. Az állatkák a mozdonnyal összekapcsolható két vagon rekesz-szerű kialakításának köszönhetően az élesebb kanyaroknál sem fognak kiesni a vonatból, így biztonságosan eljuthatnak bárhová, ahová csak szeretnének.
A szett élénk színei játékra hívják a gyerekeket, megismertetik őket a tanyavilág néhány állatával, emellett a készlet fejleszti a gyerekek finommotorikáját és szem-kéz koordinációját is.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbeknek számára is, a festék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "ToyToyToy - Kisvonat farmállatokkal, fából" nevű játék gyártója a ToyToyToy, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "ToyToyToy - Kisvonat farmállatokkal, fából" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 10-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 10-én, pénteken átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

ToyToyToy - Kisvonat farmállatokkal, fából

ToyToyToy - Kisvonat farmállatokkal, fából

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.