Transformers - Mentő Botok - Wedge és főhadiszállása játékszett

A kis hősök merész küldetésre indulnak az egyik kedvenc Transformers Mentő Botok karakterükkel. Wedge az egyik legerősebb autobot, akivel izgalmas kalandokban lehet részük. A robot és főhadiszállása is járművé alakítható és vontatható, a lakókocsira hasonlító központ egy mozdulattal a homlokrakodó után köthető, így már indulhatnak is a bevetési helyszínre. A mentőeszközök csuklós kialakításúak, és fényeffektusokra is képesek.
A "Transformers - Mentő Botok - Wedge és főhadiszállása játékszett" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hasbro
inkább fiúknak
1-3 nap
75509
8 990 Ft
A "Transformers - Mentő Botok - Wedge és főhadiszállása játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Transformers - Mentő Botok - Wedge és főhadiszállása játékszett

Transformers - Mentő Botok - Wedge és főhadiszállása játékszett

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.