Trash Pack 6. - Záptojások, 12 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 12 db-os szett
2 850 Ft
+57 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trash Pack
24679
A bűzös kukák után megérkeztek a Trash Pack Záptojások is, amelyek még gusztustalanabb figurákkal lepik el a Trash Pack városodat. Gorillabüfi mellett beszerezheted a Szuvas-fogú tigrist is, de sok más érdekes karakter vár még rád a készletben. A lila színű záptojás formájú tárolókban különleges Trash Pack karakterek várnak, akik több mint 100-an vannak a szériában. Ismerj meg minél többet közülük és cserélgesd barátaiddal!
A Trash Pack márkájú "Trash Pack 6. - Záptojások, 12 db-os szett" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
(A Trash Pack termékei esetén a figurák fajtája nem választható, mivel azok véletlenszerűen kerülnek csomagolásra, így mi sem tudjuk garantálni, hogy melyik figura található az adott csomagolásban.)
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trash Pack

Trash Pack 6. - Záptojások, 12 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 12 db-os szett

2 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.