Trash Pack 6. - Záptojások, 2 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 2 db-os szett
Ezek a záptojások rengeteg új karaktert és megannyi új játéklehetőséget nyújtanak a Trash Pack Kukabúvárok rajongóinak. A lila záptojás tartalmaz 2 db Kukabúvár karaktert, így a több mint 100 féle új figurából máris megszerezhetsz kettőt. Gyűjtsd őket és cserélgesd barátaiddal, hogy minél előbb megismerhesd az összeset a szériából. A lila záptojás tárolóban szállíthatod is őket.
A Trash Pack márkájú "Trash Pack 6. - Záptojások, 2 db-os szett" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
(A Trash Pack termékei esetén a figurák fajtája nem választható, mivel azok véletlenszerűen kerülnek csomagolásra, így mi sem tudjuk garantálni, hogy melyik figura található az adott csomagolásban.)
Trash Pack
24680
750 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trash Pack

Trash Pack 6. - Záptojások, 2 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 2 db-os szett

750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.