Trash Pack 6. - Záptojások, 5 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 5 db-os szett
1 790 Ft
+36 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trash Pack
24678
A legbűzösebb tojások új karaktereket és meglepő figurákat tartogatnak, amelyekkel még izgalmasabb lesz a játék a Trash Pack Kukabúvár városodban. A lila színű tojások a kis tárolókánt használhatóak, melyek mindegyikében egy figurát találsz. A Gorillabüfi, Elefánttojás vagy éppen a Szuvas fogú tigris is lapulhat a záptojásokban, ismerd meg a több mint 100 új karaktert!
A Trash Pack márkájú "Trash Pack 6. - Záptojások, 5 db-os szett" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
(A Trash Pack termékei esetén a figurák fajtája nem választható, mivel azok véletlenszerűen kerülnek csomagolásra, így mi sem tudjuk garantálni, hogy melyik figura található az adott csomagolásban.)
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trash Pack

Trash Pack 6. - Záptojások, 5 db-os szett

Trash Pack 6. - Záptojások, 5 db-os szett

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.