KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Trash Pack Járgányok - kukásautó

Trash Pack Járgányok - kukásautó
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trash Pack
inkább fiúknak
nem rendelhető
29300
A Trash Pack Járgányok új szállító autója. Felemelheted és bedobhatod a Trash Pack roncsokat a kamion belsejébe. A szett egy különleges Járgányt is tartalmaz.
A Trash Pack márkájú "Trash Pack Járgányok - kukásautó" nevű játékot főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
(A Trash Pack termékei esetén a figurák fajtája nem választható, mivel azok véletlenszerűen kerülnek csomagolásra, így mi sem tudjuk garantálni, hogy melyik figura található az adott csomagolásban.)
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trash Pack

Trash Pack Járgányok - kukásautó

Trash Pack Járgányok - kukásautó

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.