Trash Pack - Kémcsőlakók - Szippantós autó

Trash Pack - Kémcsőlakók - Szippantós autó
Megérkeztek a kémcsőlakó Kukabúvárok, vagyis: itt a Trash Pack figurák 7. évada!
A sorozat legújabb tagja, egy szippantós autó. A szippantós kocsi szivattyújával fel tudja szedni a kukákat és a Kukabúvárokat is, és a kukákat be is tudod tölteni a járgány tartályába. Ha a kuka helyére került, emeld fel az autó tartályát, és hátul ki tudod ejteni a Kukabúvárt! A Szippantós autó oldalát, tetejét és még a vezetőfülkét is Kukabúvárokkal tudod dekorálni, a játék kompatibilis az összes Kukabúvárok szereplővel és évaddal!
A készlet 2 db exkluzív kukabúvárt és két kis kukát is tartalmaz.
Méretek: 15 x 10 x 25 cm.
A Trash Pack márkájú "Trash Pack - Kémcsőlakók - Szippantós autó" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
(A Trash Pack termékei esetén a figurák fajtája nem választható, mivel azok véletlenszerűen kerülnek csomagolásra, így mi sem tudjuk garantálni, hogy melyik figura található az adott csomagolásban.)
Trash Pack
inkább fiúknak
28779
6 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trash Pack

Trash Pack - Kémcsőlakók - Szippantós autó

Trash Pack - Kémcsőlakók - Szippantós autó

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.