Travelin társasjáték - Európai kalandozások

Travelin társasjáték - Európai kalandozások
A Travelin társasjáték célja, hogy a játékosok minél több helyre elutazzanak a kártyák segítségével. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjti mind az 5 ország kártyáját. A társasjáték menete három részből áll: kártyahúzás, Európa bejárása és kártya dobás. Az egyes országok között busszal, vonattal vagy repülővel közlekedhetünk és a járművek típusa fogja meghatározni, hogy milyen távolságra jutunk majd el. Ha ügyesen kombináljuk a jegyeket, a kezünkben lévő országba juthatunk, amiért pontot kapunk a játék végén. A kör végén mindenképp el kell dobni egy kártyát és érdemes ezt úgy kiválasztani, hogy a többiek ne tudják ellenünk fordítani. A játék izgalma akciókártyákkal is fokozható.
A "Travelin társasjáték - Európai kalandozások" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
14 éves kor fölött
61363
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Travelin társasjáték - Európai kalandozások
Travelin társasjáték - Európai kalandozások

Travelin társasjáték - Európai kalandozások

5 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.