Trefl - Inkognitó társasjáték

Trefl - Inkognitó társasjáték
Találd ki, hogy ki vagy! A inkognitóban a játékosok megpróbálják kitalálnia fejpánt jelszavait. Forgasd meg a kereket, és nézd meg, milyen további szabályok várnak rád ebben a körben...Mindenkinek van egy titkos lapja, amit kizárólag a játékostársak láthatnak. Találjátok meg a nyomravezető segítséget és segítsd a többieknek is, hiszen a jó tippekért pontokat kaphattok. Izgalmas és szórakoztató családi játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
A "Trefl - Inkognitó társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
70404
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl - Inkognitó társasjáték

Trefl - Inkognitó társasjáték

4 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.