2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Trefl - Mancs őrjárat My Treat társasjáték

Trefl - Mancs őrjárat My Treat társasjáték
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
nem rendelhető
81404
Jutalomfalat-gyűjtő akció indul!
A Trefl Mancs őrjárat My Treat társasjátéka a hős kutyik kis rajongóinak készült. A játékban jutalomfalatokért folyik a verseny, így a 4 finomságokat kereső karakter - Chase, Marshall, Rubble és Skye - bőrébe bújt játékosok a különleges, mancsokkal ellátott dobókocka segítségével kísérelhetik meg a kutyanasik összegyűjtését. A játék közben a játékosoknak figyelniük kell az akadályokra is. Vajon ki gyűjti össze a legtöbb jutalomfalatot? Kalandra fel!
A játék 2 változatban - egy könnyebb és egy nehezebb - játszható. Tökéletes választás a Mancs őrjárat kis és nagy rajongóinak.
A "Trefl - Mancs őrjárat My Treat társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Trefl - Mancs őrjárat My Treat társasjáték

Trefl - Mancs őrjárat My Treat társasjáték

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.