2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Trefl - Pókember 2 az 1-ben társasjáték

Trefl - Pókember 2 az 1-ben társasjáték
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
nem rendelhető
81403
Klasszikus társasjátékok Pókember köntösben!
A Trefl 2 az 1-ben társasjátékával Pókember kis és nagy rajongói a klasszikus Ki nevet a végén? és a Kígyók és létrák társasjátékot élvezhetik a család apraja-nagyjával és barátaikkal. A jól ismert játékok szabálya könnyen tanulható, így akár már az ovisok is örömüket lelhetik bennük.
A Ki nevet a végén? játékban a játék célja, hogy minél hamarabb bejuttassátok a bábuitokat a célba. A játékosok a dobott számnak megfelelő lépést tehetnek előre a játéktáblán, de jobb lesz, ha vigyáznak, mert a többi bábu a nagy sietségben lehet, hogy kiüti a bábujukat, és akkor kezdhetik elölről a menetet. A Kígyók és látrák társasjátékban néhány mező segíti a játékosokat, mások viszont visszacsúsztatják őket egy sokkal korábbi pozícióba. A cél, hogy minél hamarabb célba érjenek a játékosok.
A tábla kétoldalas, a mezőket vagy a tábla sarkait a gyerekek kedvenc Pókember karakterei díszítik.
A "Trefl - Pókember 2 az 1-ben társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 4 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Trefl - Pókember 2 az 1-ben társasjáték

Trefl - Pókember 2 az 1-ben társasjáték

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.