Tryco: Szerszámosláda játékszett, fa

Tryco: Szerszámosláda játékszett, fa
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tryco
inkább fiúknak
77270
A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. A Tryco igényesen kidolgozott, pasztell színű, fából készült szerszámkészletével a kisfiúk igazi ezermesterekké válhatnak. A csomagban minden megtalálható, ami a barkácsoláshoz szükséges: fából készült csavarok, anyacsavarok, fogaskerekek és rögzítési formák, amelyeket a kicsik rögzíthetnek a szerszámosláda oldalához. A tökéletes munkához persze elengedhetetlenek a profi szerszámok, így a készletben egy fa villáskulcs, egy csavarhúzó, egy számegyenessel ellátott fűrész és egy kalapács is található. A szerelés után csak bele kell tenni a munkaeszközöket a praktikus, fogantyús szerszámosládába, így a következő alkalommal is hiánytalan felszereléssel indulhatnak majd munkába a kis szerelők.
A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát és a logikus gondolkodást, emellett az apróságok megismerkedhetnek a különböző szerszámokkal. A termék minőségi fából készült, így remek választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A "Tryco: Szerszámosláda játékszett, fa" nevű játék gyártója a Tryco, főleg 2 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tryco: Szerszámosláda játékszett, fa

Tryco: Szerszámosláda játékszett, fa

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.