Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték

6 450 Ft
+129 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
6 éves kor fölött
1-3 nap
77185
A Teknős Öböl társasjátékban a teknősbébik a napsütötte homokban a tojásoktól a kék óceán hűvös vizébe igyekeznek. A nagy tolakodás közben egyik-másik teknős olyan ügyetlenül ütközik, hogy a hátára fordul, és nincs más választása, mint várni a társai segítségére. Az nyer, aki a szerencsés kockadobásokkal leghamarabb eléri mindegyik teknősével az óceán hűvös vizét.
A játék során mindegyik játékosnak öt teknősbébit kell eljuttatnia a célba. A három dobókocka közül a játékosoknak mindig annyival kell dobniuk, ahány teknősük éppen a hátán fekszik, majd a legnagyobb dobott számnak megfelelő lépést kell tenniük az egyik teknősükkel. Ha a lépő teknős elhalad egy másik mellett, megfordítja azt, így ahhoz, hogy tovább tudjanak haladni, a hátukra fordult állatkáknak meg kell várniuk, amíg valamelyik társuk ismét elhalad mellettük. Ha valakinek mindegyik teknőce célba ér, vagy mindegyik teknőce a hátára fordult, véget ér a játék.
A játékot már nagycsoportosok is tudják játszani, így remek családi vagy baráti időtöltést nyújthat kicsiknek és nagyoknak.
Játékidő: kb. 15 perc
A "Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték

Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.