Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle

Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle
A szettben egy 213 cm hosszú ugrókötél, valamint egy 200 cm hosszú gumi található, melyeknek csillogó hatást kölcsönöztek a lányok kedvéért. A klasszikus ugrálókötéllel és gumival többféle játék is játszható amellett, hogy remek testedzést biztosít a gyerekek számára. Kapható kék, zöld, sárga, narancssárga, rózsaszín és lila színben. Csomagolás mérete: 37 x 8,5 x 3 cm. A feltüntetett ár 1 db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
Az "Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 16 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
64389
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle
Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle

Ugrálókötél és gumi készlet, 6-féle

890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.