Ügynökség társasjáték

...1994 -ben, négy tinédzser talál egy rejtélyes játékot egy udvari árusításon. Játék közben rájönnek, hogy furcsán, de kapcsolódik az életükhöz. Mit fognak kockáztatni, hogy feltárják e játék titkait? A játékosok elindulhatnak a felfedezések, rejtvények és stratégiázás egyedülálló utazásán, ami nem hasonlít semmilyen társasjátékhoz sem, amelyet valaha tapasztaltak.
Az Ügynökség egy egyedülálló kooperatív társasjáték, amely okos stratégiát, kódtörést és vizuális történetmesélést foglal magába.
A játék 3 elemből áll és ezek együttesen lenyűgöző élményt nyújtanak. A történetet egy 48 oldalas képregényben mesélik el. Minden játék előtt el kell olvasni a képregény egy oldalát, hogy meghatározhassuk az akció helyszínét. Ezúton megismerhetjük a karaktereket és akár megpróbálhatunk segíteni rajtuk a küzdelmekben. Amikor a történet szereplői a társasjátékukat játsszák, mi játszunk majd nekik.
A játékmenet a rejtvények és a stratégia egyedülálló keveréke. Minden küldetés megköveteli a játékosoktól a rejtvények megoldását, például egy kifejezés dekódolását vagy egy logikai probléma feltörését. Okos kártyajáték révén a játékosok körbejárják a táblát és olyan nyomokat gyűjtenek, amelyek felfedik a rejtvény egy darabját, amelyet meg kell oldaniuk. A küldetések nagymértékben változnak és lassan építik fel a játékosok tanultakat és felfedezéseiket.
A játék során nemcsak előre haladunk a történetben, hanem titkokat is szerzünk. A titkos kártyák jegyzeteket és rejtvényeket jelentenek, amelyeket a szereplők felfedeztek a történetben. Még a történet befejezése után is sok további küldetést kell játszani, és titkokat kell feltárni.
A játék több fejezetre oszlik, amelyek mindegyike 30-60 percet vesz igénybe. A történet akkor is előrehalad, ha a játékosok megbuknak egy küldetésben, de a győzelem jutalmat jelenthet a jövőben. Minden fejezet az előző fejezetek ismereteire és történetére épül.
A játék magyar nyelvű, az angol nyelvű képek illusztrációk.
Játékidő: kb. 30-60 perc.
Az "Ügynökség társasjáték" nevű játék gyártója az Asmodee, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Asmodee
8 éves kor fölött
1-3 nap
74359
19 890 Ft
Az "Ügynökség társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Ügynökség társasjáték

Ügynökség társasjáték

19 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.