Unmatched - Houdini vs. a dzsinn társasjáték

9 490 Ft
+190 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
9 éves kor fölött
1-3 nap
80310
Az Unmatched Houdini vs. a dzsinn társasjáték egy két- vagy négyszemélyes, akciódús taktikai játék, amelyben legendás harcosok bőrébe bújhattok, hírnévre tehettek szert és összemérhetitek erőtöket. A célotok, hogy kiüssétek az ellenfeleitek hőseit, mielőtt ők teszik ezt meg veletek.
A játék menete és szabályai egyszerűek: minden játékos a saját körében 2 akciót (tervezés, mozgás, támadás) hajthat végre. A tervezés akciónál képességeket zsebelhettek be, a mozgás során a játékosnak húznia kell egy kártyát a pakliból, majd pedig a mozgási értéknek megfelelően mozgathatja a karaktereket a pályán. Támadáskor kijátszik egy ikont a három közül (csillag, pajzs vagy félcsillag-pajzs) és összeméri a kártyák erejét az ellenfelével. Vajon a megtévesztés mestere vagy a kívánságok furfangos teljesítője győzedelmeskedik majd?
Az Unmatched társasjátékok jó választások az igényesen kidolgozott minifigurákat, az arénaharcokat és a MOBA videójátékos műfajt kedvelőknek.
Átlagos játékidő: 20 perc
Az "Unmatched - Houdini vs. a dzsinn társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Unmatched - Houdini vs. a dzsinn társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Unmatched - Houdini vs. a dzsinn társasjáték

Unmatched - Houdini vs. a dzsinn társasjáték

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.