Unmatched - Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

9 490 Ft
+190 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
9 éves kor fölött
1-3 nap
77678
Az Unmatched arénájában most Robin Hood és Bigfoot küzdenek meg egymással, hiszen a vadonnak csak egyetlen bajnoka lehet. Az akciódús taktikai játékban a játékosok a legendás harcosok bőrébe bújva mérhetik össze erejüket. A játék során minden játékos kettőt választhat és játszhat ki a rendelkezésre álló tervezés, mozgás és támadás akciók közül. Mindegyik akciót más-más ikon jelez a kártyákon (villám – tervezés, csillag – támadás, pajzs – védekezés, félcsillag és pajzs – támadás és védekezés). Az akciókkal úgy kell taktikázni, hogy még azelőtt kiüssétek az ellenfél hőseit, mielőtt ők győznének le titeket. Vajon ki nyeri majd meg az összecsapást?
A társasjáték önmagában is játszható, de kombinálható más Unmatched társasjátékokkal. Jó választás azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényesen kidolgozott figurákat, az arénaharcokat és a videójátékokat.
Átlagos játékidő: 20-30 perc
Az "Unmatched - Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Unmatched - Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Unmatched - Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

Unmatched - Robin Hood vs. Bigfoot társasjáték

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.