UNO Flex kártyajáték

UNO Flex kártyajáték
3 250 Ft
+65 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
7 éves kor fölött
nem rendelhető
79087
Megérkezett a világ egyik legismertebb kártyajátékának új változata, az UNO Flex. A szabályok ugyanazok, mint eddig: színre színt, számra számot kell tenni. Azonban a pörgős kártyajátékot speciális kártyák teszik még izgalmasabbá, amelyek segítségével a játékosok megváltoztathatják a kártyák színét úgy, hogy azok megegyezzenek a pakli tetején lévővel (például a piros 4 Flex módban zöld 4-es kártyává változhat). A játék győztese az lesz, akinek elsőként sikerül a kezében lévő lapjaitól megszabadulni. De ne feledjétek: ha már csak egy lap van a kezetekben, kiáltsátok azt, hogy UNO!
A játék kis helyen is elfér, így a gyerekek magukkal vihetik az utazásokra, nyaralásokra.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
Átlagos játékidő: kb. 15 perc
Az "UNO Flex kártyajáték" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

UNO Flex kártyajáték

UNO Flex kártyajáték

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.