Üregező - Mágneses utazójáték

Üregező - Mágneses utazójáték
A kényelmet mindenki szereti, az erdei állatkák pedig szeretnék megtalálni a lehető legjobb helyet üregeik elkészítéséhez. Segíts a Nyúl családnak, Róka- és Borz úrnak megtalálni a legmegfelelőbb helyet. Fontos, hogy minden állatka saját üreggel és külön kijárattal rendelkezzen. A hordozható játék utazás közben elűzi az unalmas perceket és 48 izgalmas feladvánnyal szórakoztat majd.
Az "Üregező - Mágneses utazójáték" nevű játék gyártója a Smart Games, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smart Games
59688
2 990 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Üregező - Mágneses utazójáték

Üregező - Mágneses utazójáték

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.