KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Üregező - Mágneses utazójáték

Üregező - Mágneses utazójáték
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smart Games
nem rendelhető
59688
A kényelmet mindenki szereti, az erdei állatkák pedig szeretnék megtalálni a lehető legjobb helyet üregeik elkészítéséhez. Segíts a Nyúl családnak, Róka- és Borz úrnak megtalálni a legmegfelelőbb helyet. Fontos, hogy minden állatka saját üreggel és külön kijárattal rendelkezzen. A hordozható játék utazás közben elűzi az unalmas perceket és 48 izgalmas feladvánnyal szórakoztat majd.
Az "Üregező - Mágneses utazójáték" nevű játék gyártója a Smart Games, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Üregező - Mágneses utazójáték

Üregező - Mágneses utazójáték

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.