V-TECH - Activity kocka

V-TECH - Activity kocka
Az Activity kocka 5 oldal móka és tanulás. Csúsztassa el, nyomja meg, pörgesse és forgassa a mókás játékelemeket, miközben megismerkedik a színekkel, számokkal, állatokkal és még számos érdekességgel. A 4 különböző alakú forma illeszkedik a formarendező oldal megfelelő részeibe, így fejlesztve a kéz-szem koordinációt, a forgó állatok és gyöngyök pedig a motoros készségeket.
A könyvlap lapozásával vidám gyermekdalok hallhatóak . A fény a hangokkal összhangban villog Nyomja meg az aranyos Mackó gombot, hogy vidám dalokat halljon. Forgassa el a pörgetőt a kocka tetején, amikor a nyíl egy állatra mutat, többet tudhat meg róla.
A játék, ha kb 10 másodpercig nem kap utasítást, egy kérdést fog hallani a zongoragombokon szereplő állatokról. Ha további 10 másodpercig nem kap utasítást, egy vidám mondatot fog hallani. Amennyiben továbbra sem aktiválják a játékot a gombok megnyomásával, egy rövid dallamot fog hallani mielőtt a játék automatikusan kikapcsol.
Termék mérete: 33x33x23 cm
A játék elemmel működik (2 db AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "V-TECH - Activity kocka" nevű játék gyártója a Vtech, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
Vtech
2 éves kor alatt
66507
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
V-TECH - Activity kocka
V-TECH - Activity kocka

V-TECH - Activity kocka

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.