Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet

Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet
Ültess zöldségeket kis kertedbe és tanulj meg számolni! A Learning Resources a színfelismerős, párosító, szortírozó és számolós játékában zöldségeket kell ültetned, majd a kosaradba válogatnod.
Kisgyermek kortól segíti a későbbi matematika tanuláshoz szükséges alapkészségek, így elsősorban a számfogalom kialakulását, illetve az 1-től 5-ig számolást. Mindeközben, mivel a zöldségeket tűzögetni kell, kiválóan fejleszti a finommotorikát is.
A zöldségek kellemes tapintású rugalmas anyagból készültek, a játék kialakítása és strapabírása óvodai használatra is alkalmassá teszi. A mellékelt útmutatóban nem kevesebb mint 8 féle játékötletet találsz, de gyermeked egyedül is játszhat vele szerepjátékként.
A "Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
68572
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet
Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet

Veggie Farm zöldséges szortírozó készlet

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.