Végtelen tél - Amerika őslakosai társasjáték

29 990 Ft
+600 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
1-3 nap
77196
A Végtelen tél - Amerika őslakosai olyan többféle mechanikát ötvöző, összetett, részletgazdag játékelemekkel rendelkező társasjáték, amely egész estés szórakozást nyújthat családi, baráti összejöveteleken.
A kerettörténet szerint a játszók időszámításunk előtt 10.000-ben járnak Észak-Amerika területén, amikor megindult az első népvándorlás. A játékosok több generáción keresztül vezethetik végig saját népcsoportjukat, a kezdetben csak halászó, vadászó és gyűjtögető életmódot folytató közösségtől kezdve egészen a virágzó törzsi társadalomig. A játék során a törzsek új földeket hódítanak meg, új területeken telepednek le, saját kulturális hagyományokat építenek ki, valamint hatalmas, megalitikus építményeket emelnek, amelyek ellenállnak az idő múlásának és az időjárás viszontagságainak.
Az euro-stílusú játék innovatív módon ötvözi a munkáslehelyezést és a pakliépítést: a törzsek tagjai minden körben különböző akcióterekre mehetnek, amelyek ára a kártyák kijátszása és a nyersanyagok elköltése. A törzskártyák további munkaerőt, a kultúrkártyák pedig különféle egyedi hatásokat biztosítanak. Alternatív megoldásként van lehetőség a kártyák egyszerre történő felfedésére az adott kör végén, ezzel meghatározva a játékosok új sorrendjét, valamint elindítva különféle bónusz akciókat.
A játékot olyan elemek teszik még izgalmasabbá, mint a többször felhasználható kártyák, a terület befolyásolása, a készletgyűjtés és a lapkák elhelyezése. Mindemellett a győzelemhez többféle úton is el lehet jutni. A játék győztese az a törzs, amelyik a négy forduló lejátszása után a legtöbb pontot szerezte.
Átlagos játékidő: 60-120 perc
A "Végtelen tél - Amerika őslakosai társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Végtelen tél - Amerika őslakosai társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Végtelen tél - Amerika őslakosai társasjáték

Végtelen tél - Amerika őslakosai társasjáték

29 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.