2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Verdák - Dodg Crankel kisautó, 1:55

Verdák - Dodg Crankel kisautó, 1:55
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
81992
A Verdák világában nem csak a sebesség számít. A személyiség, a barátság és a móka legalább olyan fontos. Az 1:55 méretű részletesen kidolgozott Disney Pixar Verdák 3 világából érkező autók között megtalálhatók a rajzfilm legnépszerűbb karakterei - méghozzá élethű változatban.
A játék mellett az új modellek ideális gyűjtői darabok, amelyekkel bővíthető a kollekció. A verdák között ott van Villám McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm és még sok kedvenc egyenesen a képernyőről!
A "Verdák - Dodg Crankel kisautó, 1:55" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Verdák - Dodg Crankel kisautó, 1:55

Verdák - Dodg Crankel kisautó, 1:55

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.