Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Verdák - Kioldós szállítóautó - Sal

Verdák - Kioldós szállítóautó - Sal
4 990 Ft
+100 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
28198
Sal nem más, mint Francesco Bernoulli, az olasz versenyző szállítókamionja. A Kioldós szállítóautó - Sal utánfutóján egy négy sávos, Verdák - Fogasléces felhúzós kisautókhoz használatos kilövőállomást találhatsz. A kisautókat a sávokba kell tenni, majd fűzd át rajtuk a fogaslécet. Rajtok csak ki kell rántanod a felhúzót, és már indulhat is a verseny! A Kioldós szállítóautó együtt használható bármely felhúzós Verdák kisautóval.
Sal méretei: 21 x 7 x 8 cm.
A "Verdák - Kioldós szállítóautó - Sal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Verdák - Kioldós szállítóautó - Sal

Verdák - Kioldós szállítóautó - Sal

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.