Verdák - Mack kamion garázsállomás

Verdák - Mack kamion garázsállomás
Mack, a kamion Villám McQueen első számú segítője, hiszen ő szállítja a híres versenyautót versenyről versenyre. Most tiéd lehet egy izgalmas, szétnyitható Mack kamion, amelynek belső munkaállomásán Villám McQueen felkészíthető a következő megmérettetésére. A fény és hanghatások még izgalmasabbá teszik a játékélményt. A készlet egy Villám McQueen járgányt és szerszámokat is tartalmaz. A játék működéséhez 2 db LR6 típusú elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz. Méretek: 19 x 15 x 37 cm.
A "Verdák - Mack kamion garázsállomás" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Smoby
inkább fiúknak
60998
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Verdák - Mack kamion garázsállomás
Verdák - Mack kamion garázsállomás

Verdák - Mack kamion garázsállomás

16 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.