Verdák - Villám MCqeen kártyajáték

Verdák - Villám MCqeen kártyajáték
Ebbe a kártyajátékba Villám McQueen is beszáll! Az autón lévő gomb nyomkodásával hallatszódik, ahogy felpörög a kocsi motorja. Annyiszor kell megnyomni a gombot, amekkora szám a kártyán áll. Ha motorbúgás helyett ütközés hangját halljátok, az adott játékos kiesett. A pakliban két trükkös kártya is helyet kapott, ha a játékos kiteszi a Csere kártyát, akkor mindenki a tőle balra ülőnek adja a pakliját, ha pedig valaki kijátssza a Befutó kört, mindenkinek meg kell nyomnia a gombot, egészen addig, míg valaki kiesik. Tökéletes ajándék a kis Verdák rajongóknak!
A "Verdák - Villám MCqeen kártyajáték" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
63163
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Verdák - Villám MCqeen kártyajáték
Verdák - Villám MCqeen kártyajáték

Verdák - Villám MCqeen kártyajáték

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.