Vérfarkasok Miller's Hollow-ban társasjáték

Psszt..Csak halkan! Vérfarkasok lepték el a várost! Sikerül elkerülnöd a halált és megfejteni, hogy ki kicsoda és megtalálni a vérfarkast? Egy szuper titkos szereplős társasjáték, ahol a lakosok bőrébe bújva kell megfejtenetek a nagy rejtélyt!
A történet ott kezdődik, hogy egy békés kis faluban, Miller's Hollow-ban mindennap meghal valaki és a lakosok nem tudják kitalálni, hogy ki lehet az igazi bűnös, így a ti segítségeteket kérik a rejtély megoldására! A lakosok bőrébe bújva próbáljátok megoldani a rejtélyt. Ugyanis a lakosok egy része (vagyis ti), hiába tűnnek ártatlannak, este felveszik a vérfarkas alakját és gyilkolni kezdenek. A túlélők feladata, hogy nappal megtalálják a bűnöst valamelyik lakos élete árán! Szerencsére a lakosok közül páran különleges képességekkel bírnak, így kaptok egy kis segítséget a bűnös felfedéséhez: egy jövendőmondót, egy vadászt és egy boszit, akik mind a segítségetekre lesznek.
Nappal krimi, éjjel horror! Egy izgalmas játék nagy társaságoknak összejöveteleken, nagyobb partikon.
Játékosok száma: 8-18. Játékidő: 30-60 perc.
A "Vérfarkasok Miller's Hollow-ban társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
10 éves kor fölött
1-3 nap
70289
2 890 Ft
A "Vérfarkasok Miller's Hollow-ban társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Vérfarkasok Miller's Hollow-ban társasjáték

Vérfarkasok Miller's Hollow-ban társasjáték

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.