Viaszgyöngyös gyertyakészítő készlet

Viaszgyöngyös gyertyakészítő készlet
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
Addo
76663
A készlet segítségével a gyerekek három egyedi gyertyát is elkészíthetnek. A pohárkákat különböző színű viaszokkal is megtölthetik tetszés szerint, hogy megalkossák a számukra legszebb gyertyákat. Ideális ajándék azoknak a gyerkőcöknek, akiket érdekel a művészet. Imádni fogják a különleges gyertyájukat, mely megvilágítja szobájukat.
A "Viaszgyöngyös gyertyakészítő készlet" nevű játék gyártója az Addo, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Viaszgyöngyös gyertyakészítő készlet

Viaszgyöngyös gyertyakészítő készlet

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.