Vidám tengerparti homokozókészlet

Vidám tengerparti homokozókészlet
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Androni
73818
Mókás kis tappancsokat és vidám pofikat alkothatsz ezzel a szuper homokozókészlettel. A készletben található kezecskéket, lábacskákat, valamint egy kisfiú arcot ábrázoló formával egy vidám kis figurát alkothatsz. A készletben minden eszközt megtalálsz: egy szuper kis locsolókannát, lapátot és gereblyét, valamit a vödröt a szuper formákkal. A készlet 12 darabos.
Méretek: 28 x 17 x 17 cm.
A termék színe eltérhet a képen láthatótól. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Vidám tengerparti homokozókészlet" nevű játék gyártója az Androni, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Vidám tengerparti homokozókészlet

Vidám tengerparti homokozókészlet

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.