Video Mikroszkóp 40 kísérlettel

Video Mikroszkóp 40 kísérlettel
3 az 1-ben mikroszkóp a mikroszkopikus világ felfedezéséhez! A gyerekek 40-féle kísérletet végezhetnek el a készülékkel! A játék 3 féle üzemmódra képes: USB webkamera módban a megfigyelések végrehajtását Mac vagy PC számítógép segítségével végezhetik el az ifjú felfedezők. Okostelefon módban telefonnal vagy táblagéppel használhatják az eszközt. Optikai módban a játék hagyományos mikroszkópként funkcionál. Akár 400 X-os zoomra is képes, és kettős LED világítással rendelkezik. Különféle tartozékok tartoznak a készlethez, pl. szike, csipesz, minta szeletek. A gyerekek munkáját egy illusztrált színes füzet segíti.
A játék elemmel működik (3 db LR006). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Video Mikroszkóp 40 kísérlettel" nevű játék gyártója a Buki, főleg 8 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Buki
65977
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Video Mikroszkóp 40 kísérlettel
Video Mikroszkóp 40 kísérlettel

Video Mikroszkóp 40 kísérlettel

26 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.