2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Vigyorgó Halloween tök ablakzselé szett

Vigyorgó Halloween tök ablakzselé szett
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81255
Ahogy beköszönt az ősz, majd a halloween, úgy vágyunk egyre inkább arra, hogy otthonunkba is becsempésszük a hátborzongató ünnep hangulatát. Ez a vigyorgó halloween tököt, Boo! feliratot és más szimbólumokat ábrázoló ablakdísz szett az esősebb napokon is irtózatosan nagy mosolyt varázsol majd mind az otthon ülők, mind az utcán sétálók arcára.
Az ablakzselé könnyen felhelyezhető bármilyen üvegfelületre, masszívan megtapad, és amikor vége az évszaknak, egyszerűen, nyom nélkül leszedhető. Az ablakot javasolt megtisztítani az ablakdísz felragasztása előtt. Megfelelő tárolás esetén akár egymást követő több évben felhasználható.
A "Vigyorgó Halloween tök ablakzselé szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Vigyorgó Halloween tök ablakzselé szett

Vigyorgó Halloween tök ablakzselé szett

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.